040 – 201 93 98 valkenswaard@sportivalife.nl

Progress Fitness

Progress Fitness staat voor trainen in kleine groepen en altijd onder begeleiding van een Personal Trainer!

Progress Fitness is een effectieve trainingsmethode die voor iedereen toegankelijk en veilig is. We trainen in kleine groepen, onder begeleiding van een Personal Trainer. Je traint binnen één uur je volledige lichaam op uitdagende apparatuur en met tal van functionele fitness tools. Alle trainingen zijn uitdagend en bevatten competitieve elementen.

Om voor iedere sporter een toepasselijk programma te bieden, hebben we ons aanbod opgesplitst in vier programma’s. Na een persoonlijke intake kiezen we het meest geschikte programma om te komen tot het beste resultaat.

 

Progress Fitness Vital

Vital is een programma gericht op diegenen die hun vitaliteit en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren of behouden door sport.

Progress Fitness Move

Move is bedoelt voor nieuwe leden van ons centrum en voor diegenen waarvan hun beweegpatroon te verbeteren is. Het aanleren van beweegcomponenten staat centraal, aangevuld met lichte cardiovasculaire training.

Progress Fitness Strength

Strength is de volgende fase binnen Progress Fitness. Wil je calorieën verbranden, bezig zijn met het in vorm brengen van je lichaam, maar dit wel in een gecontroleerde omgeving doen? Dan is Strength de ultieme workout. Door de combinatie van warming-up, oefeningen en workout finishers wordt het volledige lichaam aangepakt.

Progress Fitness Peak

Peak is een High Intensity Interval Training. In de training worden alle beweegcomponenten beproefd. Alles wat je geleerd hebt in Move en Strength komt hier terug. In 30 minuten word je lichamelijk tot het uiterste gedreven en verwachten we nog steeds een perfecte uitvoering van alles wat geleerd is! Fun en kwaliteit gaan hand in hand. Progress Fitness valt niet standaard onder je abonnement, aan de balie vertellen we je graag wat de mogelijkheden zijn. Tevens aanpassen bij meest gestelde vragen.

Omdat we elk programma van Progress Fitness elke 2 maanden vernieuwen is de variatie groot waardoor de beleving nooit saai is. Leuker nog, tijdens Progress Fitness mag je altijd een introduce meenemen ter kennismaking, meld dit vooraf wel even aan de balie.