040 – 201 93 98 valkenswaard@sportivalife.nl

Groepslessen

Coaching

Onze lessen

Boksen

Deze les staat in het teken van, conditie en techniek. Op een sportieve wijze worden boks technieken aangeleerd. Voor zowel beginners als gevorderden. In de les worden verschillende trainingsvormen gebruikt.

Pilates

Pilates is een les geschikt voor iedereen, het kan je helpen om lichamelijk beter in balans te raken. Bij Pilates wordt de nadruk gelegd op een correcte ademhaling en het trainen van de dieper gelegen spieren.

Yoga

Gebaseerd op een combinatie van oefeningen uit de Yoga en Tai Chi en Pilates. Coördinatie, flexibiliteit, balans en kracht vormen de 4 thema’s die het lichaam prikkelen.

Zumba

Hou je van dansen? Zumba is een fitnessprogramma gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa en samba. Een les met vrolijke muziek waarbij je verschillende dansstijlen aangeleerd krijgt.

Zumba Lite

Een dans work-out ook geschikt voor de actieve senior die graag in beweging is op Latijns-Amerikaanse muziek. Tijdens deze les wordt er extra gelet op de belasting van de gewrichten.

Power

Een intensieve powerfitness groepsles op muziek waarbij gebruik gemaakt wordt van een verschillende fitness atributen zoals een halter+gewichten, dumbells en step. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden.

Fit & Shape / Total Body Workout

Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale fysieke ­fitheid.

Bodyfit

Een zeer complete en gevarieerde groepsles op leuke hits van toen en nu. Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding.

Spinning

Een spinning (fiets) workout waarin de nadruk ligt op conditieverbetering en vetverbranding! Het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan conditie.

Dance workout

Easy Spinning

Boksfit

Bootcamp