040 – 201 93 98 valkenswaard@sportivalife.nl

Afvallen doe je bij SportivaLife

Wil jij een Slanker en Fitter lichaam? Laat Sportivalife jou helpen. Met onze vakbekwame trainers zijn jouw trainingsdoelen en een verbeterde leefstijl binnen bereik! Weg met die overbodige kilo’s!

Let op! De plaatsen zijn gelimiteerd. Claim jouw plek direct.

Coaching

Effectief afvallen 

Gewicht verliezen

Snel en effectief calorieën verbranden! Dat is het doel bij SportivaLife. Door verschillende oefeningen verbrand je ongemerkt veel calorieën per les.

Stress niveau

Een trainingssessie zorgt voor een flinke dosis endorfine in je lichaam. Dit hormoon versterkt je geluksgevoel en je zelfbeeld. Daardoor zal jij je tevreden en prettig voelen na de training. Zo ervaar je minder stress in het dagelijks leven.

Geen jo-jo effect

Met onze hulp val je ‘duurzaam’ af. Wij doen verschillende lichaamsmetingen om een passend programma te maken. Door dit gaande weg te analyseren en te optimaliseren, zorgen we er samen voor dat je snel en effectief zal afvallen. Geen jo-jo effect of crashdieet dus! 

Let op! Al tientallen mensen gingen jou voor. Claim direct jouw plek.

Sporten bij Sportivalife

Bodyfit

Een zeer complete en gevarieerde groepsles op leuke hits van toen en nu. Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding.

Spinning

Een spinning (fiets) workout waarin de nadruk ligt op conditieverbetering en vetverbrandingn! Het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan conditie.

Zumba Lite

Een dans work-out ook geschikt voor de actieve senior die graag in beweging is op Latijns-Amerikaanse muziek. Tijdens deze les wordt er extra gelet op de belasting van de gewrichten.

Probeer het nu gratis en vrijblijvend uit. Claim jouw plek door op de onderstaande knop te klikken.