Veel gestelde vragen SportivaLife: Sportschool Valkenswaard

Veelgestelde vragen

Je kunt eenmalig een gratis dagpas aanvragen waarmee je aan alle activiteiten deel kunt nemen. Na afloop heb je een kort gesprek met de trainer hoe de training je is bevallen en wat SportivaLife voor je kan betekenen. Progress Fitness valt niet standaard onder je abonnement, aan de balie vertellen we je graag wat de mogelijkheden zijn.

De klanten die de Progress-lessen volgen krijgen deze pro-app met het Progress-abonnement erbij, anderen betalen maandelijks € extra.

De pro-app. kan hetzelfde als de gewone VirtuaGym app, maar heeft daarnaast een hele hoop extra oefeningen en een voedingsmodule.

Ja. Wel is de uitgebreide versie alleen beschikbaar voor de klanten die ook de progress-lessen volgen.

VirtuaGym is een bedrijf wat gespecialiseerd is in een trainingsbegeleidinsapp. Met deze trainingstool kunnen de instructeurs voor u een trainingsprogramma (op maat) maken, die u via de smartphone of tablet kunt uitlezen. (NOTE: vanwege de vernieuwde wet op de privacy mogen wij géén ‘trainingsbakken’ met schema’s bewaren in de club)

Ja. Training is specifiek, dus iedereen is gebaat bij Personal Training, omdat het programma op ù wordt afgestemd.

Dit zou u zelf moeten nakijken bij uw eigen zorgverzekeraar. Hier zitten per verzekeraar veel verschillen tussen.

Nee. De Personal Trainer heeft in zijn / haar agenda verschillende mogelijkheden, maar de dagen en tijden zullen in overleg gepland dienen te worden.

Dit kan aan de balie en wanneer u al een clubaccount heeft kunt u reserveren via de app. van SportivaLife.

Dit is afhankelijk van het pakket dat u afneemt en of u al lid bent van SportivaLife. Wij adviseren u graag aan de balie.

Nee. Ook zonder abonnement kunt u bij ons terecht voor Personal Trainingen.

Dit is afhankelijk van je doelstellingen en de agenda van de Personal Trainer.

Een personal training duurt 30 minuten. Wel kun je voorafgaand aan deze training zelf bijv. een half uur cardio-training doen. De duo-trainingen duren 1 uur.

Ja. Met uitzondering van overmacht (ziekte, uitval enz.) heb je dezelfde trainer, die doordat hij/zij jou beter kent ook beter kan begeleiden.

Nee. De Personal Trainer is gespecialiseerd in trainingsbegeleiding, waardoor niet iedereen geschikt is om deze trainingen te geven.

Personal Training is de hoogste vorm van trainingsbegeleiding, namelijk 1 op 1, waardoor de trainer 100% aandacht heeft voor jou!

Het totale pakket kost eenmalig 330 euro. Je mag dit in 6 maandelijkse termijnen betalen van 55 euro.
Food+ wordt (gedeeltelijk) vergoed door diverse zorgverzekeraars. Je kunt via administratie@sportivalife.nl ons een factuur opvragen met BGN registratie welke je kunt indienen bij je zorgverzekeraar onder vermelding van je lidmaatschap nummer en volledige naam en adres.

Het programma is gebaseerd op het vergroten van je kennis, doorbreken van patronen en het behalen of behouden van je gewenste gewicht. Dit doe je in een traject van 6 maanden onder persoonlijke begeleiding van een van onze FOOD+ Coaches. Samen ga je op weg naar jouw doelstelling.

Je kunt je opgeven aan de balie van het fitnesscentrum waar je een inschrijfformulier invult ter deelname.

FOOD+ begint waar alle diëten ophouden. Geen symptoombestrijding meer, maar het zoeken naar de oorzaak van jou overgewicht en die aanpakken. Kortom wij leren je een gezonde leefstijl aan op basis van een normaal voedings- en beweegpatroon.

Omdat SportivaLife werkt met BGN geregistreerde voedingsconsulenten worden onze consulten door de aanvullende verzekering (gedeeltelijk) vergoed.
Via de website van BGN kan je bekijken of onze begeleiding binnen je polis valt. SportivaLife is niet verantwoordelijk voor beslissingen van de zorgverzekeraar. Je dient dus altijd je navraag te doen bij je zorgverzekeraar.

Je volgt FOOD+ bij een van onze BGN erkende Voedingsconsulenten

Nee, Progress Fitness is de hoogste kwaliteit binnen functioneel bewegen wat altijd plaatsvindt onder begeleiding van een erkend Personal Trainer. Buiten de lessen om mag je indien je de oefeningen voldoende beheerst wel zelfstandig trainen, ook dan is er op elk moment een erkende trainer aanwezig.

SportivaLife is een kwaliteitsclub waar begeleiding voorop staat. In tegenstelling tot andere clubs betaal je voor Personal Group training niet extra voor deelname. Hiermee garanderen wij de hoogste kwaliteit binnen de regio voor onze sporters.

Gepaste sportkleding, binnen schoenen, handdoek en eventueel een bidon met water en een flinke dosis enthousiasme.

Dit gaat altijd in overleg met je trainer, deze bepaald welke niveaus voor jouw haalbaar zijn.

Iedereen kan deelnemen, na overleg met je trainer kies je het juiste programma. Progress Fitness valt niet standaard onder je abonnement, aan de balie vertellen we je graag wat de mogelijkheden zijn.

Na een persoonlijke intake kiezen we het meest geschikte programma om te komen tot het beste resultaat, in je eigen persoonlijke app vul je in aan welke lessen je deel wenst te nemen.

Progress Fitness is een effectieve trainingsmethode die voor iedereen toegankelijk en veilig is. We trainen in kleine groepen, onder begeleiding van een Personal Trainer. Je traint binnen één uur je volledige lichaam op uitdagende apparatuur en met tal van functionele fitness tools. Alle trainingen zijn uitdagend en bevatten competitieve elementen.

In de daluren kun je zelf bepalen welke groepsles je doet. In de piekuren draait er een vast rooster. Bekijk die hier.

Heb je nog een werkende SportivaLife Key liggen? Dan kun je deze opnieuw laten activeren. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Kom je binnen zes maanden terug? Dan hoef je niet opnieuw een StartPakket af te nemen. Kom je na zes maanden? Dan willen we graag opnieuw een fit-test en beweeg- of leefstijladvies doen en je een nieuw persoonlijk schema geven.

Helaas kun je zonder SportivaLife Key niet naar binnen, het is voor ons van belang om te weten wie er zich binnen het pand bevindt.

Dat is vervelend.. Je moet dan helaas een nieuwe aanschaffen. Doe dit aan de balie tijdens openingsuren.

Je betaalt eenmalig €7,50 voor een SportivaLife Key. Deze is helemaal van jou.

Je betaalt geen inschrijfgeld, wel betaal je éénmalig een startpakket van 35 euro, Wat zit daarin? Een uitgebreide introductie van de club en uitleg van alle apparatuur, een fit-test, een beweegscan, een leefstijladvies en je persoonlijke schema.

Voor leden zijn groepslessen bij het abonnement inbegrepen.

Neem een handdoek mee en een bidon met drinken. Dan zorgen wij voor de rest.

In principe hoef je je niet in te schrijven om mee te kunnen doen aan een groepsles. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Dan kun je je inschrijven via het ledenportaal in je eigen persoonlijke SportivaLife App.

Afhankelijk van de locatie bieden we 50 tot 75 Life groepslessen en ca. 100 virtuele groepslessen welke je op elk gewenst moment kunt volgen! Klik hier voor ons aanbod en het groepslesrooster.

We hebben een grote variatie aan dranken welke onbeperkt verkrijgbaar zijn aan onze gratis drankenbalie.

Je kunt naar binnen tijdens alle openingstijden, met uitzondering van een dalurenabonnement.

Onze locaties beschikken over een ruime gratis parkeergelegenheid.

Jazeker, er is altijd erkende begeleiding aanwezig.

Dit is afhankelijk van de les die je wilt volgen, wij adviseren u graag aan de balie van ons centrum.

Ja hoor, bekijk hier ons aantrekkelijk aanbod voor bedrijfsfitness voor zowel werknemers als werkgevers.

Nee, SportivaLife heeft zeer ruimte openingstijden maar is géén 24/7 club, dit met name om optimale veiligheid en begeleiding te garanderen, klik hier voor onze openingstijden.

Tijdens openingstijden is er altijd professionele begeleiding aanwezig om je bij te staan jouw doelen te bereiken.

We hebben hele veilige kluisjes. Je hoeft geen slotje mee te nemen. De sloten werken op je eigen persoonlijke code en zijn gratis te gebruiken door leden.

Jazeker. We hebben fijne en schone douches welke voorzien zijn van shampooreservoirs .

Je SportivaLife Key is persoonsgebonden. Je mag hem daarom niet uitlenen aan derden.

Wij van SportivaLife vinden een veilige omgeving voor onze klanten van het hoogste belang, al onze trainers zijn dan ook erkend opgeleid in tegenstelling tot veel andere clubs. Ons personeel krijgt jaarlijks scholing in EHBO en reanimatie, tevens bijschikken onze locaties over een eigen AED.

Wil je slechts éénmaal komen sporten dan betaal je 12.50 euro per losse training. Met een abonnement ben je altijd goedkoper uit.

Je mag altijd een introduce meenemen die interesse heeft een abonnement af te sluiten. Hij / of zij mag één gratis proefles volgen. Wist je al dat wanneer je een nieuwe klant aanbrengt jullie beide één maand gratis ontvangen?

(Niet te combineren met andere acties.)

Jazeker. Helemaal gratis en vrijblijvend. Neem contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging.

Bekijk hier onze meest gekozen abonnementen, voor een goed advies vragen wij u om langs te komen zodat onze trainers samen met u uw doelstelling bespreken en het juiste abonnement kunnen adviseren.

Je kunt gebruik maken van de fitness, met een grote variatie aan fitnessapparatuur. We hebben conventionele apparatuur, plate-loaded, cable motion, free-weight en functionele oefeningen.
We hebben tijdens openingsuren een grote variatie aan life- en virtuele groepslessen in een aparte ruimte. We hebben een spinningzaal met een grote variatie aan lessen en fysiotherapie waar u terecht kunt bij eventuele klachten.

Dit kan aan de balie op een van onze locaties.

Dit kan aan de balie van het fitnesscentrum. Indien je een afspraak maakt weet je zeker dat we ruim de tijd voor je nemen om je een rondleiding te geven binnen de club en alle mogelijkheden en tarieven met je doornemen om jouw doelstelling te bereiken.

Je kunt al een abonnement afnemen voor 1 maand. Je kunt ook een abonnement afnemen voor 1 of 2 jaar waardoor je een voordeliger abonnement afsluit.

Dit is afhankelijk van welk abonnement je hebt gekozen. Bel ons even als je hier vragen over hebt.

Ben je overtuigd?

SportivaLife heeft aantrekkelijke pakketten en prijzen voor iedereen. Al onze abonnementen zijn all-in, zodat je altijd van al het beste van SportivaLife kunt profiteren.

Bekijk onze abonnementen

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!