Bedrijfsfitness Valkenswaard: Sportschool SportivaLife

Bedrijfsfitness bij SportivaLife

We bieden ook bedrijfsfitness aan! Wil je de gezondheid van je werknemers verbeteren of fitnessen met je collega´s? Dat kan bij SportivaLife! SportivaLife is overtuigd van optimale begeleiding. Daarom heeft u op onze locaties keuze uit een enorm aantal groepslessen. Deze groepslessen worden uiteraard door ervaren docenten gegeven.

We hebben een onderscheid gemaakt tussen deze groepen:

  1. Live groepslessen: 75 lessen met instructeur, van yoga tot dans
  2. Vechtsporten & Zelfverdediging: Karate, judo, jiu jitsu, boksen en nog veel meer
  3. Spinning: verschillende intensiteiten
  4. Progress Fitness: personal training in kleine groepen
  5. Virtuele groepslessen: ca. 100 virtuele lessen tijdens de daluren

Naast de max. 75 life lessen, bieden onze clubs ca. 100 virtuele lessen aan tijdens de daluren.

Bij SportivaLife is kwalitatief sporten en gezelligheid onlosmakelijk met elkaar verbonden.

SportivaLife heeft juist daarom gekozen voor een all-in formule, voor u als klant betekent dit dat u exact weet wat u mag verwachten voor de prijs die u betaalt. Er komen dus géén onverwachte kosten bij. We beseffen als geen ander dat wanneer het om fitness gaat, onvoldoende motivatie vaak resulteert in stoppen met sporten of het behalen van slechte resultaten. Gedurende het 10-jarig bestaan heeft SportivaLife daarom continu gewerkt aan het ontwikkelen van uitdagende concepten, die bij uw werknemers daadwerkelijk leiden tot verschil op de werkvloer. SportivaLife gelooft absoluut niet in algemeen fitness met fiscaal voordeel zoals dit door 95% van de centra wordt aangeboden. Nee, bedrijfsfitness dient meetbaar te zijn. Dit wil zeggen dat er regelmatig doeltreffende vitaliteitstesten uitgevoerd moeten worden, waarna de trainers van SportivaLife kunnen evalueren en indien nodig de training kunnen bijstellen om te komen tot het beste resultaat.

Motivatie

Zelfstandig fitnessen is voor veel mensen moeilijk vol te houden, juist daarom is er Progress Fitness ontwikkeld waarbij gesport wordt in kleine groepen onder begeleiding van een Personal Trainer. Progress Fitness richt zich vooral op functionele oefeningen die met de juiste techniek op een veilige manier worden uitvoert. De training is erg gevarieerd en het wordt mensen steeds iets moeilijker gemaakt zodat elke training uitdagend is en leuk blijft om te volgen. Wat het nog leuker maakt, is dat mensen al snel zullen merken dat je zowel fysiek als mentaal vooruitgang zult boeken.

Waarom bedrijfsfitness?

Bedrijfsfitness wordt steeds populairder en dat is niet zomaar. Sinds de Arbowetgeving van 1994, en met name de Wet Terugdringing Ziekteverzuim, bent u als werkgever (mede)verantwoordelijk voor het welzijn van de werknemer. Bovendien kost ziekteverzuim uw organisatie veel geld. Kostenbeheersing begint bij preventie en preventie begint bij bewegingsprogramma’s. Deze programma’s moeten gericht zijn op een toename van de belastbaarheid van medewerkers. Verder heeft bedrijfsfitness verschillende andere voordelen voor zowel de werkgever als werknemer.

Bereken uw eigen voordeel

bent u benieuwd wat u netto voor uw bedrijfsfitnessabonnement betaalt?

Met behulp van het rekenvoorbeeld krijgt u alvast een indruk van uw voordeel!

€ 30,00

De netto prijs abonnement

€ 17,40 per maand

Totaal 50% korting, oftewel 211 euro voordeel per jaar!

Dit rekenvoorbeeld dient ter indicatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bedrijfsfitness Belastingdienst: hoe werkt het?

Of u binnen uw bedrijf nu gebruik maakt van de werkkostenregeling of nog de oude regeling toepast; het is mogelijk om uw werknemers een fitnessabonnement te bieden met belastingvoordeel. Door als werkgever het fitnessabonnement te betalen en de kosten te verrekenen met het brutoloon van uw werknemers, besparen uw werknemers op de belasting en de werkgever bespaart op de sociale lasten.

Over de kosten voor bedrijfsfitness hoeft u als werkgever dus géén loonheffing en premies werknemersverzekeringen te betalen. Daarbij komt dat de kosten van bedrijfsfitness van de winst aftrekbaar zijn, indien u er voor kiest om bedrijfsfitness niet middels het brutoloon te verrekenen. De Belastingdienst heeft fiscale mogelijkheden gecreëerd om bedrijfsfitness binnen het belastingstelsel van de secundaire arbeidsvoorwaarden te integreren.

Bedrijfsfitness op eigen locatie

Liever bedrijfsfitness op uw eigen locatie ? Ook dat regelen we graag voor u. Het moederbedrijf van SportivaLife, HCCBenelux is importeur en leverancier van fitnessapparatuur, voor elke setting is dan ook maatwerk van toepassing.

Het is mogelijk om zelf apparatuur aan te schaffen of u kunt alles door HCCBenelux laten verzorgen, met alles bedoelen we ook alles, het bedrijf stelt de ruimte beschikbaar en wij doen de rest van inrichting tot aanlevering van gekwalificeerde trainers, u schaft zelf als bedrijf niet aan maar huurt een volledig concept welke is ingericht naar uw wensen.

Vul hieronder uw gegevens in en wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden persoonlijk met u door te nemen.

Meer informatie

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier. We nemen dan binnen enkele dagen contact met je op.

Ben je overtuigd?

SportivaLife heeft aantrekkelijke pakketten en prijzen voor iedereen. Al onze abonnementen zijn all-in, zodat je altijd van al het beste van SportivaLife kunt profiteren.

Bekijk onze abonnementen

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!