Over ons: SportivaLife Valkenswaard

Over SportivaLife

Waarom lid worden van de SportivaLife familie?

Bij SportivaLife is kwalitatief sporten en gezelligheid onlosmakelijk met elkaar verbonden. SportivaLife heeft juist daarom gekozen voor een all-in formule, voor u als klant betekend dit dat u exact weet mag u mag verwachten voor de prijs die u betaald, er komen dus géén onverwachte kosten bij.

SportivaLife beseft als géén ander dat wanneer het om fitness gaat onvoldoende motivatie vaak resulteert in stoppen met sporten of het behalen van slechte resultaten. Gedurende ons 10 jarige bestaan hebben we daarom continu gewerkt aan het ontwikkelen van uitdagende concepten die bij uw werknemers daadwerkelijk leiden tot verschil op de werkvloer.

Wij geloven absoluut niet in algemeen fitness zoals de meeste centra dit aanbieden. Nee fitness dient meetbaar te zijn, dit wil zeggen dat er regelmatig doeltreffende vitaliteitstesten uitgevoerd moeten worden waarna onze trainers kunnen evalueren en indien nodig de training kunnen bijstellen om te komen tot het beste resultaat.

Motivatie

Zelfstandig fitnessen is voor veel mensen moeilijk vol te houden, juist daarom hebben we Progress Fitness ontwikkeld waar je sport in kleine groepen onder begeleiding van een Personal Trainer. We richten ons hier vooral op functionele oefeningen, de training is erg gevarieerd en we maken het je steeds iets moeilijker zodat elke training uitdagend blijft en leuk om te volgen. Wat het nog leuker maakt is dat je al snel zult merken dat je zowel fysiek als mentaal vooruitgang zult boeken.

Fun

Zonder fun zou sporten niet leuk zijn wat we bij SportivaLife maar al te goed beseffen. Onze clubs zijn dan ook voorzien van een luxe loungeruimte waar alle bezoekers dus zowel leden als niet leden gratis gebruik mogen maken van onze uitgebreide drankenbalie. Voor of na de training kunt u nog gezellig wat napraten met andere sporters of met onze trainers over uw doelstellingen onder het genot van een lekker drankje. SportivaLife volgt continu de laatste trends binnen de fitnessmarkt op het gebied van apparatuur, sportconcepten en een grote variatie aan groepslessen om het aanbod leuk en uitdagend te houden.

Kwaliteit

Op veel punten is kwaliteit van groot belang, SportivaLife werkt daarom enkel met Fitness-/ Personal-/Medical Trainers en groepslesdocenten van hoog niveau, daarnaast leiden wij aspirant trainers intern op om zich te ontwikkelen tot een goed en enthousiast trainer. SportivaLife werkt enkel met A-merken fitnessapparatuur en hecht veel waarde aan de omgeving waarbinnen onze leden sporten, of het nu gaat om Functionele training, Freeweights, Plate Loaded, Cable Motion, Virtuele groepslessen op een bioscoopscherm naast de Life lessen met instructeurs of Personal Training, u komt het allemaal tegen bij SportivaLife.

Preventie

Alle trainingen bij SportivaLife zijn in de basis preventief opgezet, heeft u lichamelijke klachten of ergens een blessure opgelopen dan hoeft u vaak niet te stoppen. In tegendeel, onze trainers of fysiotherapeuten zorgen graag voor de juiste begeleiding.

Onze kernwaarden:

1. Training geven is onze specialiteit.
We investeren in gekwalificeerde teamleden zodat onze clubleden de mogelijkheid hebben om onder optimale begeleiding te trainen. Dit doen we bij voorkeur in klein groepsverband in het zogenaamde Progress Fitness. Hier is namelijk controle mogelijk. Zo bewaken wij de kwaliteit van een training.

2. We werken actief samen met Fysiotherapie.
Zo helpen we jou om actief te blijven (ook bij eventuele blessures).

3. Sporten is een sociale bezigheid (gratis drankenbalie).
Bij SportivaLife kom je in contact met medesporters. Dat vinden wij belangrijk. We stimuleren dit door een gezellige omgeving te creëren. Daarnaast beschikken we over een uitgebreide drankenbalie voor onbeperkt gratis gebruik voor al onze bezoekers, je hebt keuze uit: Koffie, Cappuccino, Latte Macchiato, Espresso, KoffieChoc, smaakjesthee, 5 verschillende soepen, enz.

4. Groepslessen volgen is fun!
Dat uit zich in het ruime en gevarieerde aanbod in groepslessen voor alle inwoners van Valkenswaard e.o. Met ruim 50 groepsactiviteiten per week zit er altijd wel iets bij voor jou.

5. Voeding en leefstijl is essentieel.
Daarom hebben wij een gediplomeerde voedingsdeskundige in dienst. Met het FOOD+ programma leer je op een bewuste manier eigen keuzes maken en zo coachen wij je naar een gezonde leefstijl. Afvallen behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Onze missie

SportivaLife wil haar gasten inspireren, motiveren en professioneel begeleiden, met behulp van een uitgebalanceerd aanbod aan inspanningsactiviteiten. Met als doel Wellness als levensstijl in het dagelijkse ritme van haar gasten te faciliteren en verankeren.

Onze Visie

Wellness betekent bewust kiezen voor een gezond lichaam en een gezonde geest door goede voeding, goed bewegen en voldoende ontspannen. Dat levert de juiste balans op die ervoor zorgt dat je je fit voelt, een positieve houding hebt en geniet van het leven. Door bewust de principes van deze levensstijl te volgen, creëer je een basis waarmee je grotendeels zelf de kwaliteit van je leven aanstuurt.

SportivaLife gelooft dat je gezondheid je kostbaarste bezit is.
Aan de basis van je gezondheid ligt een evenwichtige balans tussen inspanning en ontspanning. En daarvoor verwelkomen we je graag bij SportivaLife. Om je te inspireren tot doelgerichte lichaamsbeweging en welverdiende ontspanning in een verfrissende, stijlvolle omgeving. Dat is onze unieke invulling van Wellness.

SportivaLife: dé ontmoetingsplaats om je goed te voelen!

Ben je overtuigd?

SportivaLife heeft aantrekkelijke pakketten en prijzen voor iedereen. Al onze abonnementen zijn all-in, zodat je altijd van al het beste van SportivaLife kunt profiteren.

Bekijk onze abonnementen

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!