Lidmaatschapstest Fitness en Sporten: SportivaLife Valkenswaard

Lidmaatschapstest

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Ben jij op zoek naar een fitnesscentrum in Valkenswaard? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is SportivaLife dé sportschool voor jou.

Lidmaatschap op maat:

7 vragen Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij SportivaLife. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 7 vragen, waarmee we precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past. Deze test is geheel vrijblijvend, zo zit je nergens aan vast, maar weet je precies hoe SportivaLife jou kan helpen. Je krijgt nu zelfs een gratis Proefweek fitness cadeau als je de test invult!

Maak nu jouw lidmaatschapstest!

Vul onderstaande gegevens in volledig in. Je krijgt vervolgens van ons een lidmaatschapsadvies op maat en een week gratis om kennis te maken!

  • *De gratis proefweek is enkel voor niet leden van toepassing.

Ben je overtuigd?

SportivaLife heeft aantrekkelijke pakketten en prijzen voor iedereen. Al onze abonnementen zijn all-in, zodat je altijd van al het beste van SportivaLife kunt profiteren.

Bekijk onze abonnementen

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!