Progress Fitness: Move - SportivaLife Valkenswaard

Progress Fitness: Move

Gericht op nieuwe leden binnen ons centrum, of degene waarvan het beweegpatroon nog niet optimaal is. Aanleren van beweegcomponenten staat centraal, aangevuld met lichte cardiovasculaire training. De fundering voor een goed beweegpatroon wordt

hier gelegd. Ontsporingen die bij de intake gedetecteerd zijn worden zo goed mogelijk gecorrigeerd. Aanleren van basisbewegingen voor een beter beweegpatroon en lichaamshouding. Een goede basis die je kunt gebruiken in alle groepslessen.

Voor wie is MOVE bedoelt?
Deze les is bedoeld voor mensen die de VITAL goed onder de knie hebben en een niveau hoger willen gaan. Dus voor jong en oud.

Bereid je voor op MOVE
-Wat neem ik mee?
Zorg dat je makkelijk zittende kleding aan hebt, sportschoenen die je alleen binnen draagt, dat je een handdoek en een flesje drinken bij je hebt.
-hoe lang duurt een les? 30 minuten
-hoe intensief is de les? Gemiddelde intensiteit

Benieuwd naar MOVE?
Progress Fitness Move is een leuke manier om je lichaam sterker te maken, vitaal te worden en vooral vitaal te blijven. Meld je aan bij de balie. Vraag naar het lesrooster.

Ben je overtuigd?

SportivaLife heeft aantrekkelijke pakketten en prijzen voor iedereen. Al onze abonnementen zijn all-in, zodat je altijd van al het beste van SportivaLife kunt profiteren.

Bekijk onze abonnementen

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!