Kickboksen - SportivaLife Valkenswaard

Kickboksen

Kickboksen is een vechtsport die met name vanaf de jaren zeventig hard aan populariteit won. Kickboksen combineert het stoten van boksen met het trappen van karate en taekwondo. Aanvallen en verdedigen mag bij deze sport zowel met je armen als benen.

 

Kickboksen in Nederweert
Je kunt in ons sportcentrum in Nederweert altijd terecht voor lessen in kickboksen, of je nu een beginner bent of juist al een gevorderde kickbokser. Het maakt hierbij niet uit of je wel of geen wedstrijden wilt gaan kickboksen. Je krijgt de vrijheid om te kickboksen op je eigen niveau. Wel wordt van je vereist dat je jezelf onderwerpt aan de discipline en gedragscodes die zo typisch zijn bij deze Oosterse vechtsport. Bij de instructeurs van Shintai staan respect, sportiviteit en liefde voor de sport hoog in het vaandel. Ongeacht je persoonlijke doelstelling ben je van harte welkom bij Sportiva – Shintai om te leren kickboksen.

Voor wie is kickboksen bedoelt?
Iedereen vanaf 8 jaar.

Bereid je voor op een les kicboksen:
Neem een shirt en een short mee en kom meedoen, een proefsetje hebben wij voor je.

Benieuwd naar een les kickboksen?
Meld je aan voor en gratis proefles.

Ben je overtuigd?

SportivaLife heeft aantrekkelijke pakketten en prijzen voor iedereen. Al onze abonnementen zijn all-in, zodat je altijd van al het beste van SportivaLife kunt profiteren.

Bekijk onze abonnementen

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!