Jiu Jitsu - SportivaLife Valkenswaard

Jiu Jitsu

Jiu-Jitsu is de oudste vorm van Japanse krijgskunst. De meeste andere vormen van zelfverdediging zijn hieruit ontstaan. Het is een methode die personen in staat stelt sterkere tegenstanders te overwinnen, door gebruik te maken van de kracht en beweging van de tegenstander. Het is nooit te vroeg, maar zeker ook nooit te laat, om te beginnen met Jiu-Jitsu. Ook is een achtergrond in een andere budo sport niet noodzakelijk. Iedereen met een normale dosis mobiliteit, gezond verstand, inzet en enthousiasme kan een zwarte band halen. Als je twijfelt of Jiu-Jitsu de sport voor jou is, komt dan gewoon eens binnen lopen voor een proefles. Je proeft de sfeer in de dojo, ervaart hoe de lessen worden gegeven en krijgt een beter inzicht in wat Jiu-Jitsu precies inhoudt.

 

Om Jiu-Jitsu te beoefenen is zeer zeker geen uitzonderlijke spierkracht nodig. Het draait voornamelijk om 3 dingen, te weten: plezier in bewegen, coördinatie en techniek.

Voor wie is Jiu Jitsu bedoelt?
vanaf 12 jaar (start bij 8 deelnemers)

Bereid je voor op Jiu Jitsu
Sportbroek en shirt, liefst met lange mouwen en lange broek, neem slippers mee.

Benieuwd naar Jiu Jitsu?
Meld je aan voor en gratis proefles.

Ben je overtuigd?

SportivaLife heeft aantrekkelijke pakketten en prijzen voor iedereen. Al onze abonnementen zijn all-in, zodat je altijd van al het beste van SportivaLife kunt profiteren.

Bekijk onze abonnementen

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!