Aangepast judo (voor iedereen met een beperking) - SportivaLife Valkenswaard

Aangepast judo (voor iedereen met een beperking)

Voor álle mensen met een beperking hebben we aangepaste lessen. Sinds 2005 hebben we allerlei mensen structurele lessen mogen aanbieden. Daarnaast bezoeken we regelmatig wedstrijden voor mensen met een beperking. In de categorie G- judo vallen kinderen en volwassen met een beperking als: Down syndroom, psychiatrische aandoening(en), verstandelijk-, lichamelijk-, visueel-, auditief- of meervoudig gehandicapte.

 

Elke sporter met een beperking kan op zijn/haar niveau bij ons terecht. De begeleiding is in handen van gekwalificeerde mensen met ook een zorgachtergrond en dus ook bekend en bekwaam om met deze doelgroep te werken. Onze afdeling wordt door de landelijke organisatie Judobond Nederland erkend als een goede school met veel potentie.

 

Positieve beeldvorming.
Tenslotte nog even over beeldvorming, waar staat die G dan voor???
“Geweldig” of misschien “Gespecialiseerd”.
Een bekende Nederlandse G-judoka (2e DAN, Down syndroom) zegt altijd: “ik judo”, als zijn vader dan verbetert:  “ja G-judo”, zegt hij altijd ja “Gaaf Judo” met twee duimen omhoog. Kijk dat is pas positieve beeldvorming.

Voor wie is aangepast judo bedoelt?
Voor iedereen met een beperking vanaf 5 jaar.

Bereid je voor op aangepast judo:
Sportbroek en shirt, liefst met lange mouwen en lange broek, neem slippers mee.

Benieuwd naar aangepast judo?
Meld je aan voor en gratis proefles.

Ben je overtuigd?

SportivaLife heeft aantrekkelijke pakketten en prijzen voor iedereen. Al onze abonnementen zijn all-in, zodat je altijd van al het beste van SportivaLife kunt profiteren.

Bekijk onze abonnementen

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!