Food+ programma Valkenswaard: Sportschool Sportivalife

Food+

Je kunt eten volgens een lijstje en afvallen. Daarna kom je weer aan. Diëten is namelijk symptoombestrijding. Niets meer, niets minder.

Als je overgewicht hebt is daar een oorzaak voor. Vaak ligt deze deels in wat je eet maar voor een veel groter deel in je gedrag. Misschien eet je best gezond maar te veel? Misschien ben je een emotie-eter? Als je blijvend succes wilt hebben zul je de oorzaak moeten aanpakken!

Juist om deze reden hebben wij een uniek programma ontwikkeld met de naam: FOOD+

FOOD+ begint waar alle diëten ophouden. Geen symptoombestrijding meer, maar het zoeken naar de oorzaak van jou overgewicht en die aanpakken of het optimaliseren van jouw leefstijl om meer in balans te komen.

Het programma is gebaseerd op het vergroten van je kennis, doorbreken van patronen en het behouden van je gewenste gewicht. Dit doe je in een traject van 24 weken onder persoonlijke begeleiding van een van onze FOOD+ coaches. Samen ga je op weg naar jouw doelstelling. Je ontvangt een werkmap met theoretische informatie over gezonde voeding aangevuld met praktische tips en coaching op het gebied van je eetgedrag. Je zult je bewuster worden van je gedrag en maakt kleine opdrachten die je verder zullen helpen om je doel(en) te bereiken. De eerste weken zullen we je op weg helpen met een dagmenu, daarna zul je zelf in staat zijn dit zelf te doen.

Met FOOD+

 • Werk je aan een gezonde levensstijl;
 • Leer je welke voedingsstoffen er zijn en wat ze voor je doen;
 • Leer je wat goede voeding is en hoe je dit toepast in de dagelijkse praktijk;
 • Bereik je op een verantwoorde manier je streefgewicht;
 • Ben je in staat je gewicht in de toekomst te behouden;
 • Verander je slechte gewoontes en ontwikkel je nieuwe, goede gewoontes;
 • Word je emotie-eten de baas.

Wat mag je verwachten van FOOD+?

 • Een 130 pagina’s tellende werkmap waarin alles stap voor stap met je wordt doorgenomen.
 • Voedingsadvies (inclusief digitale menulijsten; maar niet gedurende het gehele traject).
 • Maandelijkse lichaamsmeting om je vorderingen bij te houden.
 • 24 weken persoonlijke begeleiding door een van onze BGN geregistreerde voedingscoaches.

Wat kost FOOD+?

Het totale pakket kost eenmalig 240 euro voor leden van SportivaLife, ben je gen lid dan is de prijs 360 euro. Je mag dit in 6 termijnen (van elk 4 weken) betalen. Food+ wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Vergoeding

Omdat SportivaLife werkt met BGN geregistreerde voedingsconsulenten worden onze consulten door de aanvullende verzekering (gedeeltelijk) vergoed. Via de website van BGN kan je bekijken of onze begeleiding binnen je polis valt. SportivaLife is niet verantwoordelijk voor beslissingen van de zorgverzekeraar. Je dient dus altijd je navraag te doen bij je zorgverzekeraar.

Ben je overtuigd?

SportivaLife heeft aantrekkelijke pakketten en prijzen voor iedereen. Al onze abonnementen zijn all-in, zodat je altijd van al het beste van SportivaLife kunt profiteren.

Bekijk onze abonnementen

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!