Senioren

SportivaLife Valkenswaard heeft het breedste aanbod in activiteiten voor 55+.
Bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Ook voor 55+'ers kan gezond bewegen de algemene fitheid verhogen, waardoor het dagelijks functioneren en de kwaliteit van leven verbeteren. Het is niet alleen erg goed voor u maar het is ook heel erg leuk om te doen.

U kunt NU meedoen aan Gezondheidsplan 55+ binnen de gemeente Valkenswaard.
Een maand activiteiten uitproberen in onze club. Daarnaast ondergaat u een uitgebreide test waarmee wij u algemene gesteldheid in kaart brengen. Onze coaches geven u vervolgens een leefstijladvies.
Interesse? Vul dan het contactformulier in op deze website of bel 040-2019398

Een greep uit ons 55+ aanbod:
Circuittraining
Onder circuittraining verstaan we een bewegingsprogramma dat is afgestemd op mensen van boven de 55 jaar. Een trainingsprogramma bestaat uit een warming-up in de algemene fitness, daarna neemt de instructeur u mee naar de circuitruimte. Gedurende de rest van het uur traint u alle spiergroepen. De apparaten zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk in gebruik zijn. Een training duurt een uur, daarna is het vanzelfspreken om gezellig bij te kletsen onder het genot van een lekker kopje koffie. En dit kopje koffie is bij SportivaLife inbegrepen in de abonnementen.

BodyFit
Een zeer complete en gevarieerde groepstraining op muziek van toen en nu. Er wordt op een plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding. Het gebruik van diverse materialen geeft een extra dimensie aan de training.

Yoga
Een groepsfitnessprogramma, gebaseerd op oefeningen uit de Yoga en Tai Chi. Coördinatie, flexibiliteit en kracht vormen de drie thema's die het lichaam prikkelen. Ademhaling, concentratie en meditatie zijn drie thema's waar de geest door wordt geprikkeld.

Zumba Lite
Is voor iedereen die van bewegen en muziek houdt. De danspasjes zijn zo gemakkelijk dat je onmiddelijk kan meedoen. Verschillende latijns-amerikaanse dansstijlen als salsa en merengue komen aan bod en doen de heupen swingen.

Pilates
Je beweegt bewust - met concentratie, controle, coördinatie, flow, precisie en een diepe ademhaling. Je werkt vanuit je centrum of "powerhouse".
Resultaat: rust, controle over je lichaam en een effectieve spieraanspanning.

Cycle Lite
Een aangepast fietsprogramma voor de 55+'er. Werken aan je conditie op eigen niveau.

Wenst u meer informatie over sporten bij SportivaLife?
Neem dan gerust contact op via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in op deze pagina.
U mag ook gebruik maken van een Gratis Dagpas!

SportivaLife Lesrooster 55+ Valkenswaard

  Circuittraining    BodyFit   Yoga    Zumba Lite    Pilates    Cycle Lite
Maandag 10.00               20.30    
Dinsdag 10.00       20.30       09.00    
Woensdag      09.00               10.00
Donderdag         10.00       09.00    
Vrijdag 10.00   10.00        09.00