Senioren

Bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Ook voor ouderen kan gezond bewegen de algemene fitheid verhogen, waardoor het dagelijks functioneren en de kwaliteit van leven verbeteren. Het is niet alleen erg goed voro u maar het is ook heel erg leuk om te doen.

Een greep uit ons 55+ aanbod:
Circuittraining
Onder circuittraining verstaan we een bewegingsprogramma dat is afgestemd op mensen van boven de 55 jaar. Een trainingsprogramma bestaat uit een warming-up in de algemene fitness, daarna neemt de instructeur u mee naar de circuitruimte. Gedurende de rest van het uur traint u alle spiergroepen. De apparaten zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk in gebruik zijn. Een training duurt een uur, daarna is het vanzelfspreken om gezellig bij te kletsen onder het genot van een lekker kopje koffie. En dit kopje koffie is bij SportivaLife inbegrepen in de abonnementen.

Fit & Shape+
Een zeer complete en gevarieerde groepstraining op muziek van toen en nu. Er wordt op een plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding. Het gebruik van diverse materialen geeft een extra dimensie aan de training.

Yoga
Een groepsfitnessprogramma, gebaseerd op oefeningen uit de Yoga en Tai Chi. Coördinatie, flexibiliteit en kracht vormen de drie thema's die het lichaam prikkelen. Ademhaling, concentratie en meditatie zijn drie thema's waar de geest door wordt geprikkeld.

Zumba
Is voor iedereen die van bewegen en muziek houdt. De danspasjes zijn zo gemakkelijk dat je onmiddelijk kan meedoen. Verschillende latijns-amerikaanse dansstijlen als salsa en merengue komen aan bod en doen de heupen swingen.

Wenst u meer informatie over sporten bij SportivaLife?
Neem dan gerust contact op via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in op deze pagina.
U mag ook gebruik maken van een Gratis Dagpas!

SportivaLife Lesrooster 55+ Nederweert

  Circuittraining     Fit & Shape 
   Yoga      Zumba 
Maandag 10.00       10.00   09.00
Maandag 11.00            
Maandag       13.00            
Dinsdag 10.00   09.00   18.30   19.30
Woensdag 10.00   09.00        20.30
Donderdag         20.30    
Vrijdag 11.00   09.00