Personal Training Nederweert: Sportschool SportivaLife

Personal Training

Zoek je motivatie om te sporten, of heb je hulp nodig bij het behalen van je doelen?

SportivaLife biedt je de mogelijkheid om te trainen onder begeleiding van een deskundig Personal Trainer. Samen met jou bepalen we welke doelen je wilt bereiken en zorgen we ervoor dat je deze ook werkelijk gaat bereiken. We zoeken daarbij naar de perfecte balans tussen inspanning en resultaat. Op deze manier is de training voor jou niet alleen haalbaar maar ook leuk en motiverend.

Waarom Personal Training?

Train jij om gewicht te verliezen of wil je juist werken aan een betere conditie? Iedereen heeft zo zijn redenen om te willen sporten. Maar het is niet altijd makkelijk om je doel te bereiken. Voor sommigen is beginnen met sporten al lastig. Krijg je jezelf niet de sportschool in of lukt het niet om het gewenste resultaat te behalen? Personal Training helpt je op gang. Of je nu je eerste stap in een sportschool zet of al een ervaren sporter bent. Met een personal trainer liggen je doelen ineens binnen handbereik en wordt sporten een stuk leuker en effectiever.

Hoe werkt Personal Training?

Personal training is in principe één-op-één-begeleiding van een deskundig Personal Trainer, waarbij we volledig de focus leggen op jou en je trainingsdoelen. We stippelen een stappenplan voor welke voor jou haalbaar is en gaan samen aan de slag binnen een van onze vestigingen. Elke Personal Training duurt eert een uur waarin onze trainer het uiterste uit je probeert te halen middels een gevarieerd sportprogramma. Je leert hoe je met en zonder toestellen traint en hoe je blessures en spierpijn voorkomt. Wil je er maximaal voor wenst te gaan dan ontvang je voedingsadvies op maat van een BGN Coach. Dit programma heet Food+, klik hier voor meer informatie.

Hoe gaan we te werk?

Je maakt een afspraak voor een persoonlijke kennismaking met jouw Personal Trainer. Tijdens deze gratis intake bespreken we je doelstellingen, je sportverleden en eventuele blessures. Aan de hand van je doelstellingen maken we een trainingsplan. We plannen de trainingsmomenten en gaan aan de slag!

Welke vormen van Personal Training zijn er?

Persoonlijke training is behalve individuele begeleiding ook mogelijk in andere vormen. Zo kun je met een klein groepje trainen in de vorm van Small Group Training. Sport je liever in je eentje, maar wel graag met een plan? Dan is een persoonlijk schema een uitstekende oplossing voor jou.

Kies je voor Exclusive Personal training dan:

Train je op afspraak met je eigen Personal Trainer, je maakt samen met hem een plan richting jouw doelstelling. Je trainingen duren steeds 60 min, zijn functioneel ingesteld en zijn zeer variërend. Periodiek worden je resultaten doorgenomen en je doelen indien nodig bijgesteld, zowel training als voeding komen optimaal aan bod. Wil je samen met een vriend of vriendin een Personal Trainer tot je beschikking hebben dan genieten jullie beide maar liefst 30% korting per training.

Plan hier je Personal Trainingsafspraak

Kies je voor Personal Training workshops voor een betere beweegstijl dan:

Volg je korte maar intensieve PT sessies van steeds 30 min, deze combineer je met je abonnement binnen het fitnesscentrum van SportivaLife. Ons uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk kennis over te dragen zodat je zelf het optimale uit je trainingen kunt halen. Periodiek worden je resultaten doorgenomen en je doelen indien nodig bijgesteld, zowel training als voeding komen optimaal aan bod. Wil je samen met een vriend of vriendin een Personal Trainer tot je beschikking hebben dan betaal je per persoon één sessie maar jullie ontvangen samen 1 uur training, je ontvangt dus beide een dubbele sessie voor de prijs van één.

Plan hier je Personal Trainingsafspraak

Dagpas

Gratis!

Per persoon / per week

 • Vrijblijvend kennismaken
 • Testen & meten
 • Gebruik al onze faciliteiten

Overstapregeling

Gratis!

Afhankelijk van je huidige abonnement

 • Contract overname
 • Gratis inschrijven
 • Direct sporten bij SportivaLife
 • Zonder extra kosten
 • Vraag naar de voorwaarden

All-in sporten

31,50

Vanafprijs per maand

 • Persoonlijke begeleiding
 • Groepslessen
 • SportivaLife app
 • Complete drankenbalie
 • Je leven lang korting*

Heb je een vraag over de abonnementen?

Hier vind je veel antwoorden op veelgestelde vragen:

Ik heb een vraag

Ben je overtuigd?

SportivaLife heeft aantrekkelijke pakketten en prijzen voor iedereen. Al onze abonnementen zijn all-in, zodat je altijd van al het beste van SportivaLife kunt profiteren.

Bekijk onze abonnementen

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!