Home - SportivaLife Nederweert - SportivaLife Nederweert

Home – SportivaLife Nederweert

Klik hieronder op een van de zes sportactiviteiten om meer te lezen over hetgeen wat wij aan onze leden bieden!

Over SportivaLife

Fitnessen is voor iedereen geschikt. Wij nodigen je uit om kennis te maken met een fitnesscentrum waar professionals in alle disciplines voor jou klaar staan om je persoonlijke doelstelling te behalen.

Training en begeleiding is onze specialiteit. Geef je doel aan, dan gaan wij jou helpen om dit doel te bereiken! Daarvoor hebben we ook meer dan 25 groepslessen paraat, want sporten is extra leuk wanneer je het samen doet! Sporten is een sociale bezigheid.

SportivaLife beseft als géén ander dat wanneer het om fitness gaat onvoldoende motivatie vaak resulteert in stoppen met sporten of het behalen van slechte resultaten. Gedurende ons 10 jarige bestaan hebben we daarom continu gewerkt aan het ontwikkelen van uitdagende concepten die bij uw werknemers daadwerkelijk leiden tot verschil op de werkvloer.

4/5

”Betrokken personeel. Mooie zaak. Doordacht ingedeeld. Lekker nagenieten in t loungezithoek onder t genot van n bakkie leut. Douchen na het sporten is mogelijk. Mooi zou zijn als daarin ook n bank zou staan voor je spullen door op te leggen.”

Sporten bij SportivaLife

SportivaLife is het enige full service fitnesscentrum in de regio voor een eerlijke prijs, al onze abonnementen zijn inclusief deskundige begeleiding en onbeperkt gratis verschillende soorten koffie & thee en soepen.

Bij SportivaLife hanteren we een no-nosense policy, dat wil zeggen dat we niet houden van kleine lettertjes, vrijwel alle activiteiten vallen onder je standaard abonnement.

SportivaLife is geen standaard fitnesscentrum, wij werken enkel met de beste trainers waar jouw doel centraal staat.

 
5/5
”Goede faciliteiten. Schoon en opgeruimt. De trainingen worden op een goede manier opgezet door vriendelijke maar ook strenge trainers.”
 
 

Fitness bij SportivaLife

We zijn lekker ruim geopend. Je hoeft geen afspraak te maken om langs te komen. Zien we je straks?

Openingstijden SportivaLife

Maandag tot en met donderdag: 08:00 – 22:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 21:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 – 13:00 uur

Aangepaste openingstijden

Zondag 12/4/2020 – GESLOTEN (Pasen)
Maandag 13/4/2020 – 09.00 – 13.00 (Pasen)
Maandag 27/4/2020 – 09.00 – 13.00 (Koningsdag)
Donderdag 21/5/2020 – 09.00 – 13.00 (Hemelvaart)
Zondag 31/5/2020 – GESLOTEN (Pinksteren)
Maandag 1/6/2020 – 9.00-13.00 (Pinksteren)

5/5
”Een ontzettend fijne sportschool waar ik graag sport. Veel machines en gewichten beschikbaar en aardig personeel en leuke medesporters. Je kunt om een eigen trainingsschema vragen en onderhandelen is in veel opzichten mogelijk. Het personeel helpt graag met jou training.”
 
 
Neem contact op!

Ben je overtuigd?

SportivaLife heeft aantrekkelijke pakketten en prijzen voor iedereen. Al onze abonnementen zijn all-in, zodat je altijd van al het beste van SportivaLife kunt profiteren.

Bekijk onze abonnementen

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!