Een groepsfitnesstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen.
Gratis Dagpas!

Leer hardlopen of het nu gaat om 5km of 10km. Dat maakt helemaal niets uit. Jij en je doelsteling staat centraal in deze les. Je trainer neemt je mee naar buiten en verzorgt een comple training inclusief warming up en cooling down. Ook techniektraining is onderdeel van deze workout. Gratis Dagpas!

Deze cardiovasculaire en spierversterkende full body workout is voor mannen en vrouwen en alle fitnessniveaus. Met bootcamp bouw je je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Een buiten training bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen en dat allemaal in de natuur. Heerlijk trainen in de buitenlucht! Gratis Dagpas!

Een zeer complete en gevarieerde groepstraining op muziek van toen en nu. Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding. Het gebruik van diverse materialen geeft een extra dimensie aan de training. BodyFit+ is dezelfde les maar dan speciaal voor 55+. Gratis Dagpas!

 

Je beweegt bewust- met concentratie, controle, coördinatie, flow, precisie en een diepe ademhaling. Je werkt vanuit je centrum of "powerhouse". Resultaat: rust, controle over je lichaam en een effectieve spieraanspanning. Gratis Dagpas!

Pilates rondom zwangerschap is een leuke, sportieve en specifieke les van 60 minuten om fit te blijven tijdens en na de zwangerschap. Vaak ervaren vrouwen die zwanger zijn, klachten zoals lage rug- en bekkenklachten, incontinentie, bekken bodem problemen en algehele vermoeidheid. Dankzij deze vorm van Pilates kunnen deze klachten verminderen tot zelfs wegblijven tijdens en na de bevalling. Bevallen is een topsport. Hoe beter de conditie, hoe gemakkelijker de bevalling kan verlopen. Er zijn tevens veel zorgverzekeraars die dit beamen en daardoor deze bewegingscursus deels of geheel vergoeden. De cursus zal gegeven worden door een gediplomeerd fysiotherapeut! Geïnteresseerd voor jezelf of iemand anders? Vraag dan aan een van instructeurs of neem dan contact op met Fysiotherapie Quickfit

Een bewegingsvorm waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Step is simpel, effectief en vooral erg leuk om te doen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Logisch als je weet dat je per les meer dan 1500 keer de step op en af stapt. Corrigeer je gehele figuur en werk aan je conditie! Gratis Dagpas!

Een groepsles, gebaseerd op oefeningen uit Yoga en Tai Chi.
Coördinatie, flexibiliteit en kracht vormen de drie thema's die het lichaam prikkelen en ademhaling, concentratie en meditatie zijn drie thema's waar de geest wordt geprikkeld. Yoga is geen "high end" Yoga maar vormt juist de basis voor een gebalanceerd lichaam. Een perfect combinatie van inspanning en ontspanning. Gratis Dagpas!

Zumba bij SportivaLife is pure FUN!
Deze les is voor iedereen die van muziek en bewegen houdt. De danspasjes zijn zo makkelijk dat je onmiddelijk kan en wilt meedoen. Verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen en salsa en merengue komen aan bod. Door het hoge fun gehalte heb je nog niet eens in de gaten dat je aan het sporten bent. Je verbrand caloriën zonder dat je het door hebt. Gratis Dagpas!

Een training waarbij we op conditie en spierversterkende oefeningen werken. Bij deze training zal een stukje aerobics plaatsvinden met als vervolg spierversterkende oefeningen. Er zit veel afwisseling in, waardoor elke les weer een verrassing zal zijn! Gratis Dagpas!

Read More: Total Body Workout

Zumba bij SportivaLife is pure FUN! Deze les is voor iedereen die van muziek en bewegen houdt. De danspasjes zijn zo makkelijk dat je onmiddelijk kan en wilt meedoen. Verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen en salsa en merengue komen aan bod. Door het hoge fun gehalte heb je nog niet eens in de gaten dat je aan het sporten bent. Je verbrand caloriën zonder dat je het door hebt. Zumba Xplode, speciaal voor iedereen die net dat beetje extra wil geven. Gratis Dagpas!

Zumba bij SportivaLife is pure FUN! Deze les is voor iedereen die van muziek en bewegen houdt. De danspasjes zijn zo makkelijk dat je onmiddelijk kan en wilt meedoen. Verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen en salsa en merengue komen aan bod. Door het hoge fun gehalte heb je nog niet eens in de gaten dat je aan het sporten bent. Je verbrand caloriën zonder dat je het door hebt. Zumba Lite staat voor een iets lager tempo en is dus nog gemakkelijker te volgen. Gratis Dagpas!

Het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan conditie. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt, wat dus goed is voor buik, billen en benen. Gratis Dagpas!

Het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan conditie. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt, wat dus goed is voor buik, billen en benen.
De training wordt gegeven in een iets lager tempo waardoor deze meer toegankelijk zijn voor mensen met een mindere conditie. Gratis Dagpas!

BODYSHAKE is jouw 45 minuten los gaan! Tijdens deze ultieme buik en rugtraining wordt er gebruik gemaakt van een buis met een bewegende massa erin. Door de verschillende maten kan iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen. Op de klinkende beats van de laatste hits schud je alle stress van je af en voel je direct het effect van deze vernieuwende training. Gratis Dagpas!

SportivaLife Lesrooster Valkenswaard