Een groepsfitnesstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Gratis Dagpas!

Een bewegingsvorm waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Step is simpel, effectief en vooral erg leuk om te doen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Logisch als je weet dat je per les meer dan 1500 keer de step op en af stapt. Corrigeer je gehele figuur en werk aan je conditie! Gratis Dagpas!

Een dynamische conditietraining gebaseerd op elementen uit bekende sporten zoals: aerobics, boksen en Tae Kwon Do. Je leert trap- en stoottechnieken, en bouwt razendsnel conditie op. Laat darbij nog ritmische muziek spelen en je hebt alle ingrediënten om je lichaam fitter te maken. Gratis Dagpas!

Deze cardiovasculaire en spierversterkende buitenworkout is voor mannen en vrouwen en alle fitnessniveaus. Met bootcamp bouw je je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Een buiten training bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen en dat allemaal in de natuur. Heerlijk trainen in de buitenlucht! Let op: deze training word alleen aangeboden van april tot oktober. In de tussenliggende periode is Progress Fitness een prima alternatief.  Gratis Dagpas!

Streetdance is een dansstijl die eind jaren zeventig in de straten van Amerika is ontstaan. Het is een onderdeel van de hip-hop cultuur waarbij creativiteit centraal staat. Door de verschillende stijlen en veranderingen door de jaren heen, is streetdance een moderne en vooral diverse dansstijl waardoor je nooit uitgeleerd of verveeld raakt. Je leert spectaculaire moves, werkt aan je conditie, traint je lijf, leert kan en klare choreo's en dat allemaal door lekker te dansen op vette muziek. Gratis Dagpas!

Streetdance wordt aangeboden in samenwerking met Dansschool Fresh

Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, beweeglijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentalse fysieke fitheid. Fit & Shape laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samengaan. Gratis Dagpas!

Bij Dansschool Fresh zijn we erg veel bezig met talentontwikkeling binnen het breakdancen. De lessen worden aangeboden in verschillende niveau’s zodat iedereen de mogelijkheid heeft om door te groeien of lekker op zijn eigen tempo te dansen. Tijdens de lessen leer je staand dansen (toprocks), footworks, freezes, powermoves, expressie, creativiteit, originaliteit en nog veel meer.Dit alles wordt via een methodiek aangeboden die speciaal door Dansschool Fresh is ontwikkeld en die voor iedereen toegankelijk is. De lessen worden gegeven door professionele docenten. Met professioneel bedoelen we dan ook docenten die meedraaien in de Nederlandse breakdance top. Gratis Dagpas!

Breakdance wordt aangeboden in samenwerking met Dansschool Fresh

Een groepsles, gebaseerd op oefeningen uit Yoga en Tai Chi.
Coördinatie, flexibiliteit en kracht vormen de drie thema's die het lichaam prikkelen en ademhaling, concentratie en meditatie zijn drie thema's waar de geest wordt geprikkeld. Yoga is geen "high end" Yoga maar vormt juist de basis voor een gebalanceerd lichaam. Een perfect combinatie van inspanning en ontspanning. Gratis Dagpas!

Een super gave groepsactiviteit, waarbij ieder voor zich, losgaat op een kickbag. Opzwepende muziek helpt je daarbij. Je krijgt bokshandschoenen aan en leert van een trainer allerlei trap- en bokstechnieken. Iedereen kan meedoen aan Kick & Punch en op zijn of haar eigen niveau en tempo werken. Gratis Dagpas!

Een training waarbij we op conditie en spierversterkende oefeningen werken. Bij deze training zal een stukje aerobics plaatsvinden met als vervolg spierversterkende oefeningen. Er zit veel afwisseling in, waardoor elke les weer een verrassing zal zijn! Gratis Dagpas!

Read More

Zumba bij SportivaLife is pure FUN!
Deze les is voor iedereen die van muziek en bewegen houdt. De danspasjes zijn zo makkelijk dat je onmiddelijk kan en wilt meedoen. Verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen en salsa en merengue komen aan bod. Door het hoge fun gehalte heb je nog niet eens in de gaten dat je aan het sporten bent. Je verbrand caloriën zonder dat je het door hebt. Gratis Dagpas!

Spinning is het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil werken aan zijn of haar conditie. SportivaLife Nederweert is de enige officiele Indoor Cycling Club van de regio Weert & Nederweert. Concreet betekent dit dat er alleen spinning, oftewel indoor cycling trainingen gegeven worden door erkende instructeurs met een professioneel diploma. Daarnaast is Spinning voor iedereen toegankelijk. Jong of oud dat maakt niet uit want je bepaalt zelf hoe zwaar de training zal verlopen. Vraag nu een Gratis Dagpas aan!

BODYSHAKE is jouw 45 minuten los gaan! Tijdens deze ultieme buik en rugtraining wordt er gebruik gemaakt van een buis met een bewegende massa erin. Door de verschillende maten kan iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen. Op de klinkende beats van de laatste hits schud je alle stress van je af en voel je direct het effect van deze vernieuwende training. Gratis Dagpas!

 

 

SportivaLife Lesrooster Nederweert