Wil je graag individueel trainen?
Natuurlijk ben je bij SportivaLife aan het juiste adres voor individuele fitness training. Een breed aanbod aan kracht & cardio apparaten en trainers met verstand van training.
Fitness is voor iedereen geschikt. Zolang je maar weet wat je doet. Daarom zijn er op vaste tijden trainers aanwezig om je te ondersteunen. Heb je een bepaalde klacht zoals rug- of knieklachten dan houden we daar rekening mee. Maar het zou nog beter zijn om deze klachten te verhelpen of in ieder geval te verminderen. Daarom werken we actief samen met een fysiotherapeut.

Interesse? Maak dan gebruik van een Gratis Dagpas!

Trainen in kleine groepen en altijd onder begeleiding van een Personal Trainer!
Progress Fitness is een effectieve trainingsmethode die voor iedereen toegankelijk en veilig is. We trainen in kleine groepen, onder begeleiding van een Personal Trainer. Je traint binnen één uur je volledige lichaam op uitdagende apparatuur en met tal van functionele Fitness Tools. Alle trainingen zijn uitdagend en bevatten competitieve elementen.

Om voor iedere sporter van dit sportcentrum een toepasselijk programma te bieden, hebben we ons aanbod opgesplitst in vier programma’s. Na een persoonlijke intake, wordt er samen met jou gekeken welk programma het beste bij je past.

Er is dus altijd een programma dat je helpt bij je doelstellingen!

 

Progress Fitness Vital 
Vital is een programma gericht op diegene die hun vitaliteit en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren of behouden door sport. Er is altijd een Personal Trainer aanwezig bij de trainingen, want we geloven in veilig en functioneel trainen. Bij een blessure is het verstandig om eerst onze fysiotherapeut te bezoeken.

 

Progress Fitness Move
Move is bedoelt voor nieuwe leden van ons centrum en diegene waarvan beweegpatroon te verbeteren is. Het aanleren van beweegcomponenten staat centraal, aangevuld met lichte cardiovasculaire training. De fundering voor een goed beweegpatroon wordt binnen dit programma gelegd. Mogelijke ontsporingen die bij de intake zijn gedetecteerd, worden zo goed mogelijk gecorrigeerd.

 

Progress Fitness Strength
De volgende fase binnen Progress Fitness. Wil je calorieën verbranden, bezig zijn met het in vorm brengen van je lichaam, maar dit wel in een gecontroleerde omgeving doen? Dan is Strength de ultieme workout. 

Door de combinatie van warming-up, oefeningen en workout finishers word het volledige lichaam aangepakt. Dit ten alle tijden onder het toeziend oog van een gekwalificeerde trainer.

 

Progress Fitness Peak
Peak is een High Intensity Interval Training. In de training worden alle beweegcomponenten beproeft. Alles wat je geleerd hebt in Move en Strength komt hier terug. In 30 minuten word je lichamelijk tot het uiterste gedreven en verwachten we nog steeds een perfecte uitvoering van alles wat geleerd is!

 

Deelnemen?
Dat kan. Doe vrijblijvend een keertje mee!
Meer informatie hierover kun je krijgen bij de trainers van SportivaLife.

 

SportivaLife Fitness Valkenswaard